Bubulus (< latijn : ‘van het rund’) is ontstaan uit een persoonlijke zoektocht:Tijdens een van onze reizen in Zuid-Afrika zagen we een trendy variant op de typische koeienhuid die - gebruikt in minimalistische en trendy interieurs - een heel warme toets gaf.
 

We raakten zo gecharmeerd door dit product dat we, terug thuis, probeerden om in België ons eigen ontwerp te laten uitvoeren.Snel was duidelijk dat we dit wel konden laten realiseren, maar dat hier een enorm prijskaartje aan vast hing.

Zo startte onze verdere zoektocht en deze bracht ons naar het land van oorsprong, Argentinië, bekend om zijn lange traditie in leder en producent van de beste lederwaren wereldwijd. We lieten een eigen ontwerp uitvoeren, waar we meer dan tevreden over waren ... plaatsten een tweede bestelling, dan een voor kennissen ... Bubulus was ontstaan !

Bubulus biedt een breed gamma van koeienlederen producten aan, van hoogwaardige kwaliteit maar aan betaalbare prijzen. Al deze producten worden in Argentinië met de hand gemaakt van het fijnste leder. Dit leder is afkomstig van resthuiden van koeien voor voedselproductie. Dit is ook meteen de reden waarom onze prijzen zo concurrentieel zijn : eigenlijk verwerken we restproducten van de voedingsindustrie.

Aangezien kwaliteit en stijl voor ons zo belangrijk zijn, werken we samen met de meest bekwame leerbewerkers in Argentinië. Wij voegen daar onze eigen ideeën, design en esthetische eisen aan toe, zo wordt elk van onze tapijten een echt uniek designobject.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een ontwerp en prijs op maat.

En neem alvast een kijkje op deze website waar u tal van voorbeelden zal vinden.